Valitse sivu

Itä-Suomeen painottunut alkulohko B piti hyvin pintansa puolivälierissä. SoJy pudotti viime kauden pronssijoukkueen Alajärven Ankkurit jatkosta, Joensuun Maila eteni komeasti neljän parhaan joukkoon ja KiPa yllätti Kankaanpään Mailan. Jopa neljäntenä jatkoon yltänyt Haapajärven Pesä-Kiilat kukisti kotonaan A-lohkon ykkösen Hyvinkään Tahkon, joka kuitenkin takoi ratkaisuottelussa taululle selvät voittolukemat.

JoMalla on mahdollisuudet kirjoittaa historiaa, sillä seuralla ei ole aiempia poikien SM-mitaleita.

Ikärajamuutoksen myötä mahdollisuus pelata poikien Superpesistä on kuluvalla kaudella 19-vuotiailla ja tätä nuoremmilla pelaajilla. Silti joukkueissa on useita jo miestenkin Superpesiksessä suurta vastuuta saaneita tulevaisuuden nimiä, kuten SoJyn Konsta Kurikka, Tahkon Kristian Malikine, JoMan Samuel Tirkkonen tai KiPan Elmeri Purmonen vain muutamia mainitakseen.

Välieristä etenee kahdella voitolla loppuotteluun. Häviäjät pelaavat pronssiottelussa.

Poikien Superpesiksen välierät 2020

Poikien Superpesiksen välierien otteluohjelma