Valitse sivu

Miesten Superpesiksessä kohtaavat tiistaina kauden 2018 loppuottelujoukkueet, kautensa hieman yskähdellen aloittanut Joensuun Maila ja tappioitta pelannut sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjät. Naisten Superpesiksen paikallisderbyssä Seinäjoen Maila-Jussit ja Lapuan Virkiä ovat vastakkain jo neljännen kerran tällä kaudella keskiviikkona.

Torstaina Seinäjoen JymyJussit hakee revanssia Kankaanpään Mailasta kotikentällään. Perjantaina kaikkien aikojen etenijäkuningas, yli 1000 tuodun juoksun Sami Haapakoski palaa entiselle kotistadionilleen, Vimpelin Saarikentälle, Pattijoen Urheilijoiden paidassa.

Kaikki superpesisottelut näkyvät Ruudussa joko päälähetyksinä tai Fanikameran välittäminä. Uutta Ruutu+-tilausta hankittaessa on mahdollisuus tukea omaa kotiseuraansa. Tilausohjeet ja seurakoodit löytyvät aiemmasta uutisesta.

Pesisviikon 30 tv-poiminnat