Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan Kupittaan urheilupuiston alueella 5.–6.9. Itse otteluiden lisäksi joukkueet päästävät mielikuvituksensa valloilleen asukilpailussa, jossa luodaan yhteishenkeä panostamalla yhteiseen pukuloistoon ja rekvisiittaan.

Turnauksen tunnelma on rennonletkeä – hampaiden kiristely voidaan unohtaa.

– Ihanaa, valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus on täynnä! 42 joukkuetta on tulossa mukaan pelaamaan. Tuskin maltamme odottaa syyskuuta ja huikeaa tunnelmaa – puhumattakaan pukuloistosta. Jännityksellä odotamme, millaisia teemoja joukkueet ovat suunnitelleet tämän vuoden turnaukseen, Ilona Näätänen Pesäpalloliitosta fiilistelee.

Varapaikoille on vielä mahdollisuus ilmoittautua ja tiedustella niitä osoitteesta ilona.naatanen(ät)pesis.fi. Lisätiedot ja mm. majoitustarjous Holiday Club Caribiaan löytyvät turnauksen infosivulta.

Harrastepesiksen SM-turnaukseen Tampereella 25.-26.7. on yhä mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Lisätietoa löytyy Manse PP:n nettisivuilta.