Valitse sivu

Pattijoen Urheilijoiden Sami Haapakoski lähestyy yhtä miesten Superpesiksen ylivoimaisimmista ennätyksistä. Kaikkien aikojen etenijäkuninkaan seuraava tuotu juoksu on liki käsittämättömästi uran 1000:s pääsarjassa.

Naisten Superpesiksen lyöjäkuningattaren tittelin on vienyt viidellä edellisellä kaudella Lapuan Virkiän Janette Lepistö, joka Ylen tietojen mukaan toipuu saamastaan jalkavammasta hyvää vauhtia. Tällä välin tilastokärkeen on ampaissut uusia nimiä. Jyväskyläläisen Kirittärien Ella Mäkelä (6 ottelua, 2+17 lyötyä) ja Hyvinkään Tahkon Pauliina Harinen (5 ottelua, 1+18 lyötyä) ovat onnistuneet upeasti alkukaudesta.

Pelin tiimellyksessä tunteet pääsevät usein valloilleen. Pesisuutisten loppukevennyksessä Sotkamon Jymyn Joni Rytkönen näyttää esimerkkiä pelille omistautumisesta.