Vuodesta 2015 SiiPen toiminnanjohtajana työskennellyt Marko Heikkinen jää isyysvapaalle vuoden 2020 loppuun saakka.

– Siilinjärven Tenavaleirin 2015 jälkeen olen saanut kunnian tehdä töitä toiminnanjohtajana yhdessä Suomen parhaimmista pesäpalloseuroista. Tuolle ajalle on mahtunut muun muassa miesjoukkueen nousu ensin Ykköspesiksen kärkisijoille ja lopulta Superpesikseen sekä naisten nousu suomensarjasta Superpesikseen. Nyt on aika ottaa hetki vapaata töistä ja nauttia ajasta viime vuoden huhtikuussa syntyneen esikoispojan kanssa, Heikkinen sanoo SiiPen tiedotteessa.

Aiemmin Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjänä sekä Kuopion kaupungin nuorten aikuisten vastaavana liikunnanohjaajana työskennellyt Huhtakangas aloitti SiiPen kumppanuusmyyjänä pelaamisen ja harjoittelun ohessa tammikuussa.

– Koen että urheiluseuran toiminnanjohtajan roolissa tarvitsee erityisesti kahta eri taitoa; ymmärrystä ja toimeenpanokykyä. Olen toiminut liikunnan ja pesäpallon parissa eri rooleissa, kuten pelaajana, akatemiavalmentajana ja hankekoordinaattorina. Näistä tehtävistä on kertynyt ymmärrystä toiminnanjohtajan roolia ajatellen. Olen luonteeltani ihminen, joka haluaa suorittaa aloittamansa asiat loppuun saakka ja siten koen vahvuudekseni asioiden toimeenpanokyvyn sekä ideoiden siirtämisen käytäntöön.

– Tavoitteenani on kehittää edelleen SiiPen brändiä pohjoissavolaisen pesäpalloilun lippulaivana yhdessä pelaajien ja toimijoiden kanssa. Haluan myös antaa pelaajille työkaluja oman tunnettuuden lisäämiseen sekä itsensä kehittämiseen. Muun muassa näihin tavoitteisiin tarvitsemme siilinjärveläisten, kuopiolaisten ja pohjoissavolaisten kumppaneiden tukea, Huhtakangas toteaa.