Pesisuutiset kertoo, miten entisajan mestaripelaajat Mikko Varosen johdolla ohjaavat seuraa takaisin kohti menestystä. KiPan taakse lähti viime syksynä joukko entisiä maineikkaita pelaajia, jotka haluavat palauttaa vuosituhannen vaihteen menestyksen takaisin perinteiselle pesispaikkakunnalle. Seuran A-pojatkin voittivat historiallisen Suomen mestaruuden viime syksynä.

Pesisuutisissa kerrotaan myös, millainen toive esitetään legendaarisen kiteeläisen Sutkin Krouvin kantaporukan toimesta Joensuun Mailan suuntaan.

Naisten Superpesiksessä käydään hurjaa kilpajuoksua lyöjätilaston kärjessä. Tahkon Pauliina Harinen jatkaa ykköspaikalla, mutta toinen Go On Superjokeri, Pesäkarhujen Susanna Puisto, vaanii aivan kintereillä. Kaukana ei ole sekään vaihtoehto, että tittelin veisi numerolla lyövä kotiuttaja, esimerkiksi Kirittärien Emma Körkkö.

Vaikka kausi 2020 alkaa olla kuumimmillaan, Pesisuutisissa luodataan hieman myös tulevaa. Siirtomarkkinoilla nimittäin käy ainakin huhujen perusteella kuhina. Miesten puolella huhuihin on yhdistetty mm. Manse PP Tampereelta ja naisten Superpesiksessä Seinäjoen Maila-Jussit.