Valitse sivu

Sotkamon Hiukassa joukkueet kohtaavat tiistaina. Jymy tiedotti ottelun olevan loppuunmyyty, mutta laadukas Fanikamera-lähetys on Ruutu+-tilaajien katsottavissa.

Back to back -henkinen uusinta pelataan Kerubi Stadionilla Joensuussa torstaina. Suora lähetys on tarjolla maksutta kaikille kiinnostuneille Ilta-Sanomien netissä ja Ruudussa.

Sarjakärjessä porskuttava Jymy hävisi kauden avausottelunsa Kempeleen Kirille, mutta on sen jälkeen napsinut 10 peräkkäistä voittoa. Vaikka JoMan kone on ajoittain hieman yskähdellyt, joukkue liitää kuuden ottelun voittoputkessa. Asetelmat ovat siis erittäin herkulliset kahden huippujoukkueen välienselvittelylle.

Hurja kilpajuoksu pudotuspeleihin, päälähetyksissä rutkasti jännitettävää

Pesisviikko 31 tarjoilee Ruudun päälähetyksinä kolme muutakin todella mielenkiintoista ottelua. Kuten Elmo-lehti kirjoitti, pudotuspelipaikoista käydään hyvin tasaista kamppailua.

Kiteen Pallo -90 jäi ensi kertaa tällä kaudella pisteittä, kun Hyvinkään Tahko haki pisteet Rantakentältä. Palautuuko peli raiteilleen, kun Kiteelle matkustaa tiistain päälähetykseen keskinäisen ottelun Kempeleessä voittanut Kempeleen Kiri?

Sunnuntainen voitto helpotti Tahkon tuskaa, mutta ei poistanut sitä. Keskiviikon päälähetyksessä vastaan asettuu Pihkalassa sarjanousija Manse PP Tampereelta, jolle pisteet olisivat vähintään yhtä tärkeät kuin Tahkolle.

Viikonlopun kaksi voittoa nostivat ailahtelevasti pelanneen Vimpelin Vedon jo sarjataulukon neljänneksi. Hyvän vireen on kuitenkin jatkuttava myös lauantain päälähetyksessä, kun Veto matkustaa paikallisotteluun yhtä lailla pisteitä hamuavan Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi.

Pesisviikon 31 tarjonnasta löytyvät omat herkkupalansa Helsingin Sanomien ja Satakunnan Kansan tilaajille. Helsingin Sanomien live-lähetyksessä keskiviikkona Espoon Pesis hakee revanssia Haminan Palloilijoista naisten Ykköspesiksen vierasottelussaan. Satakunnan Kansa puolestaan seuraa perjantaina, jatkuuko tähän mennessä kaikki kauden 12 otteluaan voittaneen porilaisen Pesäkarhujen hyvä vire Kempeleessä.

Pesisviikon 31 tv-poiminnat

Ti 28.7. Kiteen Pallo -90 – Kempeleen Kiri | miesten Superpesis | Ruutu, päälähetys
Ke 29.7. Hyvinkään Tahko – Manse PP, Tampere | miesten Superpesis | Ruutu, päälähetys / VeikkausTV
Ke 29.7. Haminan Palloilijat – Espoon Pesis | naisten Ykköspesis | Helsingin Sanomat / Ruutu, Fanikamera
To 30.7. Joensuun Maila – Sotkamon Jymy | miesten Superpesis | ISTV / Ruutu, päälähetys / VeikkausTV
Pe 31.7. Kempeleen Kiri – Pesäkarhut, Pori | naisten Superpesis | Satakunnan Kansa / Ruutu, Fanikamera
La 1.8. Koskenkorvan Urheilijat – Vimpelin Veto | miesten Superpesis | Ruutu, päälähetys