Valitse sivu

Vimpeli ja Sotkamo kohtasivat vuosina 2011–2017 seitsemän kertaa peräkkäin miesten Superpesiksen loppuottelussa. Hegemoniaottelun jännite on säilynyt, vaikka Joensuun Maila onkin juhlinut kahta edellistä Suomen mestaruutta.

Lisäksi Jimillä herkutellaan naisten toisella puolivälieräottelulla sunnuntaina 30.8. sekä finaalien tuplaviikonloppuna miesten ensimmäisellä loppuottelulla lauantaina 19.9. ja naisten kolmannella loppuottelulla sunnuntaina 20.9.

– Jim-kanavalla nähdään neljä todellista huippuottelua. Toivottavasti maksuttomien lähetysten pariin löytävät nekin, joille pesäpallo ei ole entuudestaan niin tuttua. Laittakaahan pesisväki viidakkorumpu pärisemään ja tietoa otteluista ystäväpiiriinne. Naisten ja miesten superpesisottelut ovat loistavaa urheiluviihdettä, jolle kaikkien kannattaa antaa mahdollisuus, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta hehkuttaa.

Kaikki superpesisottelut ja tukun päälähetyksiä sekä muun Ruudun monipuolisen sisällön näkee Ruutu+-tilauksella alle 10 eurolla kuukaudessa. Aktivoidessaan uuden tilauksen on mahdollisuus käyttää seurakoodia ja tukea omaa kotiseuraansa.

Jimin maksuttomat superpesislähetykset kesällä 2020

Su 12.7. Vimpeli – Sotkamo klo 16.00
Su 30.8. 2. puolivälieräottelu, naiset 15.00
La 19.9. 1. loppuottelu, miehet 15.00
Su 20.9. 3. loppuottelu, naiset 15.00