Valmennuspäällikön tehtävässä vastaat seuran junioritoiminnan kehittämisestä ja olet luomassa junioreille pelaajapolkua aina edustusjoukkueeseen saakka. Koordinoit juniorijoukkueiden toimintaa ja olet valmentajien tukena harjoitusten suunnittelussa. Tärkeänä tehtävänäsi on vanhimpien junioreiden valmentaminen kohti edustusjoukkuetta. Taustastasi riippuen voit olla myös osa edustusjoukkueen valmennustiimiä.

Henkilönä olet avoin ja positiivinen persoona. Sinulla on mahdollisesti lajitaustaa pelaamisesta sekä valmentamisesta. Sinulla tulee olla näkemys huippupesäpalloilijalta vaadittavista ominaisuuksista ja pystyt auttamaan pelaajia saavuttamaan heidän oman huipputasonsa.

Lopullinen tehtäväkuvaus muodostuu kokemuksesi ja omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 16.8.2020 mennessä lähettämällä hakemus sähköpostitse osoitteeseen jani.v.valkeapaa(ät)elisanet.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää, 050 538 7190 ja Ville Huuhtanen, 050 397 8189. Työt alkavat sopimuksen mukaan.