Valitse sivu

Lopputurnaukseen etenevät aluesarjojen (kilpasarjat) kaksi parasta tyttö- ja poikajoukkuetta. D-ikäisten aluesarjoja pelataan Eteläisellä, Läntisellä, Pohjoisella ja Savo-Karjalan alueella. Mikäli turnaukseen selviytyvä joukkue ei ota paikkaa vastaan, paikka täytetään Pesäpalloliiton päätöksellä.

– Suurleirin jäätyä pelaamatta tänä kesänä ja koronatilanteen parantumisen jälkeen Pesäpalloliitolle on tullut paljon viestiä ja toiveita järjestää myös D-ikäisille lopputurnaukset. Olemme löytäneet asiaan ratkaisun ja saaneet tärkeimmät asiat nyt sovittua, kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoi.

Jokainen joukkue pelaa turnauksessa viisi ottelua. Kolmelle parhaalle jaetaan mitalit.

Lisätietoa / Joensuun turnaus: Pirjo Mäkelä | pirjo.makela(ät)pesis.fi | 040 744 4511
Lisätietoa / Rauman turnaus: Maija Viljanenmaija.viljanen(ät)pesis.fi | 050 322 3371

C-ikäisten SM-mitaleista pelataan 12 joukkueen lopputurnauksissa

Aiemmin tiedotetun mukaisesti C-tytöt pelaavat 12 joukkueen lopputurnauksen Seinäjoella ja C-pojat Jyväskylässä 22.–23.8. Kuuden alkulohkon voittajat etenevät suoraan lopputurnaukseen, kakkoset ja kolmoset tavoittelevat lopputurnauspaikkaa pelaamalla jatkokarsinnan ristiin ottelupareina.

C-ikäisten valtakunnallinen Nuorisoleiri Kuopiossa ja Siilinjärvellä siirtyi tältä kesältä pelattavaksi 19.–24.7.2021.

C-poikien SM-sarja sarjajärjestelmä 2020 (pdf)

C-tyttöjen SM-sarja sarjajärjestelmä 2020 (pdf)