Valitse sivu

Lohi piipahti Ykköspesiksessä 2017 ja on sen jälkeen miehittänyt itälohkon kärkisijoja yhdessä Lahden Mailaveikkojen kanssa kahdella edellisellä kaudella. Lohkovoitosta ja pääsystä ykköspesiskarsintaan pohjoislohkon voittajaa vastaan käytäneen jälleen tiukka kamppailu.

Kotro debytoi Superpesiksessä vain 15-vuotiaana kasvattajaseuransa Jyväskylän Kirin paidassa ja haki ponnahduslaudan lopulliselle läpimurrolleen Lohesta 2011. Kolmella edellisellä kaudella kotipesä on ollut Kiteellä ja jatko Kiteen Pallo -90:n paidassa näytti pitkään selvältä. Seura kuitenkin tiedotti reilu viikko sitten Kotron ja Veli-Matti Sigvartin jäävän pois joukkueesta omasta aloitteestaan henkilökohtaisten syiden takia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

HUIPPUVAHVISTUS! Viimeksi kaudella 2011 Lohessa pelannut Ville Kotro vahvistamaan joukkuetta. #pesis #LohiOnLohi #Jyväskylä

Henkilön Jyväskylän Lohi (@jkllohi) jakama julkaisu

Juniorivuosinaan Kotro pelasi yhden B-poikien Itä-Lännen ja kaksi A-poikien Itä-Länttä. Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu on innoissaan kovan luokan paluumuuttajan siirrosta ja odottaa maagisen ulkopelin lisäksi vahvaa roolia sisäpelissä.

– Kotro on harjoitellut jo useamman talven Lohen mukana, joten tälläkin tavalla kyseessä on varsin tuttu pelaaja valmennukselle. Ville on Superpesiksessä profiloitunut timanttiseksi ulkopelaajaksi. Lohessa tavoitteena on kuitenkin saada hänestä myös sisäpeliin monipuolinen vastuunkantaja, Muilu kertoi Lohen tiedotteessa.

Miesten suomensarjan otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona.