Itä-Länsi-tapahtuman oli määrä rantautua historiallisesti Poriin jo tänä kesänä, mutta koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne pakotti järjestäjät siirtämään tapahtuman ajankohtaa. Ostetut pääsyliput ja VIP-paketit käyvät sellaisenaan ensi vuoden Itä-Lännessä 9.-10.7.2021. Lipunostajia on myös tiedotettu sähköpostitse mahdollisuudesta jättää palautuspyyntö 30.6.2020 mennessä ja saada hyvitys lipun hinnasta Ticketmasterin käyttöehtojen mukaisesti. Itä-Länsi-lipunmyynti sulkeutuu hetkellisesti kesäkuun ajaksi.

Tapahtuman aikataulu pysyy vastaavana kuin tälle vuodelle oli suunniteltu. Nuorten päivänä perjantaina pelataan poikien arvo-ottelu kello 14.30 ja tyttöjen arvo-ottelu kello 18.30. Tapahtuman huipentavana Superlauantaina nähdään naisten Itä-Länsi-ottelu kello 14 ja miesten Itä-Länsi-ottelu kello 18.

Vuosi 2020 piirtyy pesäpallon arvo-otteluhistoriaan mustana pisteenä, sillä Pesäpalloliitto on päättänyt perua kaikki suunnitelmat arvo-otteluiden järjestämiseksi alkavalla kaudella. Tätä ennen vuotuinen Itä-Länsi-traditio katkesi vain sotavuosina 1941–42 ja 1944. Poikkeuksellisissa oloissa Pesäpalloliitto haluaa tukea seurojen, joukkueiden ja pelaajien keskittymistä sarjaotteluihin sekä varmistaa kilpailukauden onnistuneen läpiviennin.

Sitä suuremmalla ilolla Itä-Länsi-historiaa kirjoitetaan Porissa ensi vuonna. Miesten Itä-Länsi-ottelua ei ole Satakunnassa aiemmin pelattu ja naistenkin Itä-Länsi vain kahdesti Ulvilassa (1978 ja 1990).