Hyvän mielen turnauksessa pääasia on nauttia pesäpallosta mukavalla porukalla ja pitää hauskaa. Kuka tahansa voi kerätä joukkueen kasaan ja ilmoittautua mukaan. Osallistumisvaihtoehdoista on mahdollisuus valita yhden ja kahden päivän välillä, höntsät-sarjaan leikkimielisesti tai hyperhöntsät-sarjaan vieläkin leikkimielisemmin.

Kultanummen Ladyt Kaarinasta!

Sokerina pohjalla palkitaan parhaat ja mielikuvituksellisimmat asut. Perinteen mukaan joukkueet ovat luoneet yhteishenkeä panostamalla todelliseen pukuloistoon ja rekvisiittaan. Turnausta ovat värittäneet karanneet morsiamet, hengenpelastajat, saunojat, Elvikset, joulun viettäjät, Halloween-juhlijat ja armeijan sotilaat. Viime vuonna Kärkkyjät Lohjalta saapui turnaukseen valkoisella limusiinilla.

Illalla on mahdollisuus hemmotteluun sekä ajan ottamiseen itselle ja joukkueelle. Kiss my Turku ja nauti ihastuttavan kaupungin monipuolisista elämyksistä!

Turnauksen osallistumismaksut joukkueelta (30.6. saakka / 1.7. alkaen)

Lauantai ja sunnuntai: 195 € / 215 €
Lauantai: 170 € / 190 €
Sunnuntai: 90 € / 110 €

Joukkuemaksun lisäksi jokaiselle pelaajalle tulee hankkia harrastepesispassi (10 € tai sisältäen Sporttiturva-vakuutuksen 39 €).

KoHu Turusta säväytti saunateemalla viime vuoden Lady-Pesis-turnauksessa. Kuva: Helena Jalava

Näin ilmoittaudut mukaan!

1) Kasaa joukkue, ainakin yhdeksän pelaajaa. Katso lisätiedot turnaussivulta.

2) Ilmoita joukkue turnaukseen mahdollisimman pikaisesti täyttämällä verkkolomake Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa ja vahvista ilmoittautuminen maksamalla heti turnauksen joukkuemaksu verkkopankissa. Ilmoittautuminen jatkuu, kunnes turnauksen 42 paikkaa on täytetty tai viimeistään 10.8.2020.

3) Hanki joukkueen pelaajille harrastepesispassit pesäpallon lisenssikaupasta.

Lisätietoa: Ilona Näätänen, Pesäpalloliitto | ilona.naatanen(ät)pesis.fi | 040 777 9001