Valitse sivu

Unelmien liikuntapäivä saa tänä vuonna uuden muodon sosiaalisen median kampanjana. Jaa somessa tapasi liikkua kotioloissa tai vastuullisesti ulkoillen ja ota huomioon vuoden teema ”kaveri mukaan” kannustamalla kavereitasi mukaan liikkumaan. Olympiakomitea arpoo palkintoja kaikkien oman liikkumisensa tai vinkkinsä #unelmienliikuntapäivä-tunnisteella jakaneiden kesken.

#Puuilopesistä-haaste on heitetty kaikille ikäluokille G-junioreista alkaen aikuispelaajiin saakka. Tarkoituksena on haastaa pelaajat ja kaikki kiinnostuneet suorittamaan erilaisia pesäpallolle ominaisia taitoja sekä tekemään niistä trick shot -videoita. Osallistu haasteeseen lataamalla videosi Instagramiin aihetunnisteella #puuilopesistä 10.5. mennessä.

Ensimmäisen vaiheen jälkeen asiantuntijaraati valitsee parhaat videot, jotka pääsevät mukaan yleisöäänestykseen. Viisi voittajaa eli yleisöäänestyksessä eniten ääniä saaneet videot julkaistaan Antti katsoo vanhaa pesistä -lähetyksessä 15.5.

Olisiko oma pesisaiheinen trickshot-video omiaan yllättämään äidin sunnuntaina? Toimi seuraavasti:

1) Laita seura-asu päälle ja pyydä tarvittaessa kaveria tai perheenjäsentäsi ottamaan video omasta taidonnäytteestäsi.
2) Jaa videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja Instagramissa tunnisteella #puuilopesistä. Laitathan videosi julkiseksi, niin se pääsee mukaan haasteeseen.
3) Lisää makusi mukaan omia aihetunnisteita ja osoita tukesi esimerkiksi kotiseurallesi tai muulle yhteisölle.
4) Kannusta kaverisi, läheisesi ja tuttusi mukaan haasteeseen!

PS. Jos 10.5. ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkotkin voi pitää. Osallistumisaika #puuilopesistä-haasteeseen on 1.–10.5.