Valitse sivu

Aluejärjestöille suunnatun Häirintävapaa urheilu -koulutuskiertueen perutuille koulutuspäiville etsitään uusia koulutuspäiviä syksyyn. Koulutuskiertueen siirtymisen vuoksi SUEK toteuttaa urheiluseuroille suunnatut webinaarit:

Antidopingwebinaarit

Antidopingwebinaareja SUEK järjestää urheilijoille ja valmentajille:

Puhtaasti paras -verkkokoulutus

Urheilijat, valmentajat ja kaikki muut urheilun toimijat voivat helposti oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista myös Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen avulla. Palvelu toimii hyvin mobiililaitteillakin.

Osioissa on videoita, harjoituksia ja tietosisältöä. Kaikkia osioita ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat ohjelmaan. Koulutuksesta saa sen suoritettuaan sähköpostiinsa diplomin, jonka voi jakaa sosiaalisessa mediassa ja osoittaa olevansa #puhtaastiparas!

Tsekkaa lisätiedot SUEK:n nettisivuilta ja luo tili Puhtaasti paras -palveluun!