Loppuottelusarjojen kaikki ottelut käydään läpi kronologisessa järjestyksessä. Ensimmäisenä on vuorossa hurja pesistrilleri syksyltä 2018, kun JoMa matkusti Kouvolaan seurahistoriansa kautta aikain ensimmäiseen loppuotteluun.

Lähetykset ovat vapaasti katsottavissa Ruutu Urheilun kautta ja ne tallentuvat myös arkistoon myöhempää katselua varten. Ääneen pääsevät JoMan pelaajat, jotka avaavat pelitilanteita omin sanoin ja tunnelmoivat Suomen mestaruuksiin johtaneita hetkiä.

Joensuun Maila on yksi Superpesiksen 2000-luvun vahvimmista ilmiöistä. Joensuussa nähtiin ensi kertaa kauden 1932 jälkeen miesten pääsarjatason pesäpalloa kaudella 2004, kun JoMa debytoi Superpesiksessä. Yhä jatkuva mitaliputki käynnistyi viiden SM-pronssin merkeissä 2013 lähtien. Viimeiset kaksi kautta toivat mukanaan seurahistorialliset Suomen mestaruudet, jotka ovat nostaneet JoMan kaikilla tasoilla tunnetuksi huippu-urheilun menestystarinaksi.

Tuplamestarit-dokumenttisarja Ruudussa | Joensuun Mailan nettisivut

Lähetykset syksyn 2018 loppuottelusarjasta

Su 12.4. klo 17.00: Tuplamestarit-dokumentti, KPL-JoMa (2018)
Ke 15.4. klo 18.00: Tuplamestarit-dokumentti, JoMa-KPL (2018)
Pe 17.4. klo 18.00: Tuplamestarit-dokumentti: KPL-JoMa (2018)