Valitse sivu

Hallitus on luvannut tiedottaa sunnuntaina 3.5. kokoontumisrajoituksien mahdollisesta purkamisesta koskien alle 500 henkilön tapahtumia. Pesäpalloliitto käsittelee hallituksen tekemien päätösten vaikutusta pesäpallokauteen 2020 ja tiedottaa tilanteesta ensimmäisen kerran keskiviikkona 6.5.

Voita omaksesi Superpesiksen Puuilo-kultakypärä!

Ota koppi #puuilopesistä-haasteesta, jonka Pesäpalloliitto on heittänyt ilmoille yhdessä yhteistyökumppanimme Puuilon kanssa. Heittäydy rohkeasti mukaan ja lataa trick shot -videosi Instagramiin 1.–10.5. välisenä aikana! Viisi voittajaa julkaistaan ”Antti katsoo vanhaa pesistä” -lähetyksessä 15.5. kello 18 alkaen.

OKM:n avustusten hakuaika 14.5. klo 16.15 saakka

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää avustuksia liikunta- ja urheiluseurojen sekä liikunnan koulutuskeskusten toimintaan poikkeustilanteessa. Eri avustukset on haettavissa seuraaviin tarkoituksiin: Seuroille koronasta aiheutuvaan vahinkoon | Seuroille vaihtoehtoisiin toimintatapoihin, mm. etätoiminnan kehittämiseen | Valtakunnallisille liikunnan koulutuskeskuksille vapaan sivistystyön osalta | Pääsarja- ja divisioonatason liigoille sekä niitä järjestäville lajiliitoille. Lisätietoja löytyy pesis.fi-sivujen uutisesta.

Leirijoukkueille lisätietoa alkuviikosta

Pesäpalloliiton liittojohtokunta teki päätöksiä leireihin ja Itä-Länteen liittyen tiistaina. Leirejä ei kesällä 2020 järjestetä, mutta yksi asia on varma: Ennätyssuosion saavuttaneilla leireillä vietetään kaikkien aikojen leirikesä 2021! Tämän vuoden leireille ilmoittautuneita joukkueita tiedotetaan jatkotoimenpiteistä ja maksujen palautuksista ensi viikon alussa.

Veikkauksen arvonnassa kaikki Superpesiksen ja Ykköspesiksen joukkueet!

Veikkauksen nettisivuilla on käynnissä arvonta, jossa Veikkauksen etuasiakkailla, kaikilla rekisteröityneillä kävijöillä, on mahdollisuus voittaa kaksi oman suosikkijoukkueen kausikorttia seuraavalle alkavalle pelikaudelle. Mukana arvonnassa ovat kaikki Superpesiksen ja Ykköspesiksen joukkueet. Katso lisätiedot Veikkauksen nettisivuilta.

Pesisaiheiset podcastit nousseet uudelle tasolle

Poikkeustilanne on rikastuttanut monin tavoin pesäpalloaiheista sisällöntuotantoa. Kokosimme muutaman tärpin vappuviikonlopun ajanvietteeksi:

Pesäpalloliiton väki toivottaa edelleen koko pesisyhteisölle iloista virtuaalivappua – mennään ilon ja positiivisuuden kautta, mutta ollaan yhä kärsivällisiä!