Koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne pakotti järjestäjät perumaan tapahtuman tämän kesän osalta, sillä etusijalla on aina varmistaa kaikkien ihmisten terveys. Ostettu lippu käy sellaisenaan ja takaa valitun parhaan paikan myös ensi vuoden tapahtumaan Porissa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Haluttaessa lipun hinta hyvitetään alkuperäiselle lipunostajalle Ticketmasterin osto- ja käyttöehtojen mukaisesti. Ticketmaster tiedottaa pääsylipun ostaneita tarkemmin jatkotoimenpiteistä.

Itä-Länsi-viikonlopun 2021 otteluohjelma pysyy samana kuin tälle vuodelle oli päätetty. Tyttöjen ja poikien arvo-ottelut nähdään perjantaina. Historiallisesti samana päivänä pelattavat naisten ja miesten Itä-Lännet huipentavat tapahtuman Superlauantaina.

Yksi asia on varma. Itä-Länsi-tapahtuma tulee takaisin kovempana kuin koskaan ensi kesänä. Ole mukana, pidä lipustasi kiinni ja nauti kaksin verroin Itä-Lännestä Porissa kesällä 2021!

Arvo-otteluiden peruminen jättää tyhjiön superpesiskauteen 2020. Pesäpalloyhteisön vahva tahtotila on päästä pelaamaan tänä kesänä ja tarjota lievitystä huippupesäpallon kaipuuseen – luonnollisesti vastuullisuus ja kaikkien ihmisten terveys huomioiden. Pesäpalloliiton johtokunnan päätöksellä yksittäisten Itä-Länsi-otteluiden pelaamista eri paikkakunnilla kaudella 2020 selvitetään ja niistä tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin. Näillä ratkaisuilla ei ole vaikutusta Porin Itä-Länsi-tapahtumaan kesällä 2021.