Valitse sivu

Mukana on yhteensä 228 joukkuetta, joista jokaista kohden arvotaan yksi kahden kausikortin voittaja. Pesäpallosta valittavina ovat miesten Superpesiksen, naisten Superpesiksen, miesten Ykköspesiksen ja naisten Ykköspesiksen joukkueet.

Osallistuja kertoo Veikkaus Labs -tutkimuskanavan kyselyssä, minkä joukkueen kausikortit haluaisi voittaa. Joukkueita on mahdollisuus valita yksi sarjaa kohden tai jättää vastaamatta kyseisen sarjan osalta. Voittajat jokaiselle mukana olevalle joukkueelle arvotaan erikseen kyselylomakkeen mukaisessa järjestyksessä. Yksi asiakas voi voittaa vain yhden kausikorttipaketin.

Seuraavaksi ja katso lisätiedot! Arvontaan osallistumiseksi tarvitaan Veikkauksen asiakasnumero, joka löytyy Veikkaus-kortin kääntöpuolelta, Veikkauksen mobiilisovelluksen mobiilikortista nimesi alta tai veikkaus.fi:n omista tiedoistasi.

Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 24.5. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli mukana oleva joukkue ei pelaa kyselysivun mukaisessa sarjassa seuraavalla alkavalla pelikaudellaan, palkintoa ei toimiteta eikä korvata.