Valitse sivu

Kaksi vuotta sitten Ikaalisten pesäpallokenttä sai uuden hiekkatekonurmen ja tänä kesänä jo vuosikymmeniä palvellut pääkatsomo uudistetaan täysin. Uuden pääkatsomon rakentaminen alkaa lähiviikkoina, kun vanha katsomo on ensin saatu purettua pois. Iän myötä vanhan pääkatsomon kunto on käynyt huonoksi, Tarmo kertoo nettisivuillaan.

Tarmon edustusjoukkueet ovat pelanneet menestyksekkäästi viimeiset kaksi vuotta pesäpallon suomensarjaa. Viime kesänä Ikaalisten kentällä päästiin jo pudotuspelitunnelmaan, kun miesten joukkue selvitti alkusarjan jälkeen tiensä jatkopeleihin. Naisten joukkue esitti myös erinomaisia otteita läpi kauden.

– Uusi pääkatsomo mahdollistaa Tarmon toiminnan kehittämistä entisestään ja antaa upeat puitteet tuleviin pesäpallotapahtumiin. Tulevaisuudessa kentällä voidaan järjestää myös muiden toimijoiden tapahtumia, Tarmo tiedottaa.