Poikkeustilanne on iskenyt rajusti niin urheiluun kuin perheidenkin arkeen. Virkiä-Pesiksestä kiitellään ihmisten ja yritysten auttamishalua.

– Hyväntekeväisyyskampanja on lähtenyt upeasti liikkeelle! Lauantaina käynnistynyt kampanja on saanut todella hienon vastaanoton, ja lippuja liikkuu mukavalla tahdilla! Lippuja myyvät juniorit, pesäpallojaoston jäsenet ja ”Tinttaliisat”!

Yksityishenkilön lipun hinta on 20 euroa ja yrityslipun hinta on 250 euroa. Yksityislipun ostaneet saavat upean ja uniikin lipun lisäksi vastikkeena nimensä kaiverrettuna Pisko-Areenalle tulevaan tauluun ja yritysten logot julkaistaan Lapuan Sanomien pesisliitteessä. Kampanjan on tarkoitus huipentua loppukesästä järjestettävään perinteiseen hyväntekeväisyysotteluun.

– Kovat ajat vaativat pehmeitä tekoja, Virkiä-Pesiksestä muistutetaan.