Valitse sivu

Videolla huippupelaajat kierrättävät hyväntekeväisyyspalloa eteenpäin mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla eri ympäristöissä – niin kadulla, metsässä, lumella rakkaalla kotikentällä, hallissa kuin jopa omassa olohuoneessa.

Projektin kautta on ollut mahdollisuus tukea haluamaansa pesäpallojoukkuetta ja Kuntsi itse on luvannut käyttää varoja joukkueiden tukemiseen mm. lippupakettien ja fanituotteiden hankkimisen muodossa.

Kuinka pitkälle voi tyhjästä aloittava 30-vuotias pesäpallourallaan päästä? Kuntsi hurahti pesäpalloon päädyttyään Larun Pesiksen harrastepesisporukkaan Helsingissä. Innostus syveni Ruutu+-pesislähetysten myötä. Ennakkoluulot karisivat, kun pelkän lyömisen ja kiinniottamisen lisäksi Kuntsi uppoutui pelin sääntöihin ja taktiikkaan.

Minun Supervuoro -projektin ajatus on yltää lukkariksi Pesäpalloliiton kilpasarjoihin kahdeksan vuoden aikana ennen kuin mittariin tulee 40 ikävuotta. Matkan etenemistä pääsee seuraamaan Minun Supervuoro -sosiaalisen median kanavissa.