Valitse sivu

Pesäpalloliitto ja seurat ovat koronaviruksen takia siirtäneet kauden aloitusta eteenpäin. Suunnitelmana on aloittaa kausi kesäkuun alussa, ja luonnollisesti myös muihin skenaarioihin varaudutaan.

– Pesäpalloliikkeessä tarvitsemme positiivista yhteistyötä ja kumppaneiden kanssa yhteisiä tavoitteita. Tämä uusi kumppanuus on mainio esimerkki yhteen hiileen puhaltamisesta kohti menestystä, kertoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta.

– Kumppanuusneuvottelut ovat sujuneet erinomaisesti ja yhteinen tahtotila edistää joukkuepelaamista oli helppoa saavuttaa. On hienoa saada kumppaniksi suomalainen kasvuyritys, joka tarjoaa työtä tuhansille suomalaisille, Pitkäranta jatkaa.

Pesäpallon lisenssimäärät ovat nousussa ja uutena kumppanina Go On Yhtiöt on mukana värittämässä ottelutapahtumia. Henkilöstöpalveluala on myös vahvassa kasvussa ja toimii merkittävänä työllistäjänä. Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju, jonka yrityskulttuurissa arvostetaan urheilullisuutta.

– Tässä haastavassa tilanteessa haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua entistä vahvemmin. Työelämä on joukkuepeliä ja joukkuepeleistä pesäpallo meidän kansallispelinämme sopii arvoihimme vahvasti. Pesäpallo sekä henkilöstöpalveluala olivat ennen kriisiä hyvässä vauhdissa ja nosteessa. Tästä väliaikaisesta tilanteesta on hyvä lähteä yhdessä kohti pesäpallon 100-vuotisjuhlavuotta, toteaa Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Yhteistyö näkyy pesäpallokentillä ympäri Suomen. Pesäpallossa jokeripelaajien rooli on viime vuosien aikana korostunut ja jatkossa Go On Superjokerit ratkaisevat pelejä. Tiukassa paikassa tarvitaan monipuolinen valikoima osaajia. Go Onilla on merkki päällä ja töitä tarjolla työelämän superjokereille, Go On hoitaa oikeat pelaajat oikeille paikoille. Lisäksi pesäpallokauden päätösristeilyllä palkitaan vuoden Go On Superjokereiksi valitut pelaajat.

Aiemmin yhteistyötä on tehty lähes 10 superpesisseuran sekä useiden junioriseurojen kanssa ja nyt yhteistyö laajenee valtakunnalliseksi. Go Onin paikalliset yrittäjät ovat vahvasti sitoutuneet pesäpallon arvomaailmaan ja haluavat tukea kansallispeliä eteenpäin näinä haastavina aikoina.

– Valtakunnallisen kumppanuuden lisäksi haluamme tarjota kumppanuuksia myös paikallisesti. Toimimme ketterästi paikallisten yrittäjiemme kautta ja haemme jatkuvasti uusia avauksia seurayhteistyöhön, visioi Go On Yhtiöiden myyntijohtaja, itsekin entinen superjokeri Juha Kalajanniska.

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Paikallisesti franchising-periaatteella toimiva Go On palvelee reilun 70 asiantuntijan voimin luotettavana henkilöstökumppanina jo 22 paikkakunnalla. Go Onin palvelutarjontaan kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go On toimii työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille yhdistäen työn ja tekijän. Lisätietoa: www.go-on.fi

Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo liki 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten osalta yleisömäärävertailun kolmonen. Superpesisottelut ovat vastuullisesti järjestettyjä ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa viihtyy koko perhe. Pesäpallolla on yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten leireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain. Lisätietoa: www.superpesis.fi / www.pesis.fi