Valitse sivu

Koulutuksissa hyödynnetään ainakin Google Classroom -toimintaympäristöä, jonka käyttämiseen tarvitaan Google-tili. Ilmoittautuneille toimitetaan myöhemmin linkki kyseiseen koulutukseen, lisätietoa ja ohjeistuksia.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan etukäteen Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa 8.4.2020 mennessä. Jokaiseen kokonaisuuteen tulee ilmoittautua erikseen. Toimiva joukkue -koulutuspäivä ja seurailta on mahdollisuus suorittaa itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

Introillat järjestetään kolmena peräkkäisenä keskiviikkona. Niihin sisältyy interaktiivista sisältöä, joten koulutukseen osallistujan on oltava paikalla kyseisenä ajankohtana.

– Keväästä tuli hyvin poikkeuksellinen. Pesäpalloliitto haluaa tukea seuroja haastavassa tilanteessa ja tarjoaa nyt valmennuskoulutuksen puolella tällaisen mahdollisuuden. Kokeillaan ja haetaan opit matkaan etäkoulutuksista, monille tämä varmasti on uutta. Mielellämme kuulemme myös palautetta koulutusten jälkeen, Pesäpalloliiton koulutus- ja valmennusvastaava Juha Antikainen toteaa.

Kaudelle 2020 on asetettu koulutusvaatimukset sarjoihin ja leireille.

– Tässä on yllättäen avautunut hyvä paikka käydä omat koulutukset läpi ja täydennellä puuttuvia suorituksia, kun kauteen valmistava toiminta muuten on rajallista. Selvitämme ja kartoitamme vielä mahdollisuutta lisätä toisen koulutuspäivän – Lapsen kehitysvaiheet ja kehittymisen tukeminen – saataville verkkokurssina, Antikainen huomauttaa.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa osoitteessa tapahtumat.pesis.fi. Etäkoulutukset löytyvät omana kategorianaan oikean puolen valikosta.