Valitse sivu

Miesten Ykköspesiksen sarjajärjestelmässä muutokset ovat vähäisempiä. Runkosarjan lisäotteluita (kaksi ottelua joukkuetta kohden) ei pelata ja ne poistetaan sarjaohjelmasta ensisijaisesti toukokuulta. Jäljelle jäävät toukokuun ottelut sijoitetaan muualle otteluohjelmaan. Runkosarja pitenee ajallisesti viikolla ja päättyy 23. elokuuta mennessä. Sarjan sisäiset pudotuspelit, superpesiskarsinta ja putoamiskarsinta ovat ohjelmassa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, tosin päivämäärämuutoksia on tehty.

Kaksilohkoisessa naisten Ykköspesiksessä lohkojen väliset ottelut poistuvat runkosarjasta, jossa pelataan kaksinkertainen sarja oman lohkon sisällä. Runkosarja päättyy 5.8. mennessä. Pudotuspelit pelataan lohkojen välillä ja superpesiskarsinnan alustaviin pelipäiviin on tehty muutoksia.

Miesten Ykköspesiksessä on mukana 12 ja naisten Ykköspesiksessä 16 joukkuetta kaudella 2020.

Ykköspesiksen sarjajärjestelmät

Miesten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä 2020 (pdf)

Naisten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä 2020 (pdf)

Lisätietoa: Timo Lamminen, kilpailupäällikkö | timo.lamminen(ät)pesis.fi | 050 348 6013