Valitse sivu

Tuomaripassi ei oikeuta sisäänpääsyyn pesäpallo-otteluihin eikä sitä pysty myöhemmin korottamaan lisenssiksi tai yhdistämään lisenssiin liittyvään kilpailulupaan. Passiin (33 €) sisältyy 20 euron hintainen Sporttiturva-vakuutus, ellei henkilöllä ole muuta kautta hankittua vastaavaa vakuutusta. Tuomaripassista kerrottiin myös seuratiedotteessa 3/2020 (pdf).

Pesäpallon kasvava harrastajien määrä edellyttää lisää toimijoita kaikkiin rooleihin.

– Tuomaripassi vastaa kentältä heränneeseen tarpeeseen. Tuomaritoiminta on hyvä tapa harrastaa pesäpalloa ja olla omassa yhteisössä mukana toimijana. Tuomaripassin myötä esimerkiksi lasten vanhemmilla on matalamman kynnyksen mahdollisuus osallistua tuomaritoimintaan, urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari toteaa.

Tuomaripassin myöntäminen edellyttää seuratuomarikoulutuksen käymistä. Kaikkien passien ja lisenssien myynti uudelle kaudelle alkaa 1.4.

Pesäpallon Tuomaripassi 2020 (pdf) | www.pesis.fi/passit

Oikaisu 5.3. kello 10.43: Tuomaripassi ei ole voimassa alueleireillä.