Valitse sivu

Seurapaitapäivänä kannetaan ylpeänä itselle tärkeän ja rakkaan seuran värejä. Mikäli oma vaatekaappisi kaipaa lisää kirjavuutta, tässä hetkessä on erinomainen tilaisuus olla hyvällä asialla oman kotiseuran puolesta ja tilata fanituotteita. Vinkkejä löytyy superpesis- ja ykköspesisseurojen osalta keskiviikkona julkaistusta koonnista.

Urheiluseurat liikuttavat yli 1,2 miljoonaa suomalaista. Suomen suurin kansanliike on nyt suurien haasteiden edessä, kun harrastustoimintaa ja kilpailuja ei koronavirustilanteen vuoksi voida järjestää.

Seurasydän sykkii kuitenkin kaiken aikaa ja seurapaitapäivänä kotona se tehdään näkyväksi. Toimintaohje on yksinkertainen:

1) Osoita seurasydämesi omalle rakkaalle urheiluseurallesi ja pue päälle oma seurapaita tiistaina 31.3.
2) Jaa kuvasi sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän.

Lisätietoa löytyy Olympiakomitean nettisivuilta osoitteesta www.seurasydan.fi.