Valitse sivu

Risteilyohjelma alkaa kauden parhaiden ja ansioituneiden palkitsemisilla gaalatilaisuudessa Starlight-yökerhossa. Pääsylippu gaalaan sisältyy Matkapoikien kautta hankittuihin virallisiin matkapaketteihin. Pönötyksen sijaan tilaisuuden henki on rennon lupsakka ja viihteellinen.

Europan hulppeasta palvelutarjonnasta jokaisella on mahdollisuus ”tuunata” oma risteilykokemuksensa. Syö hyvin, shoppaile, hemmottele itseäsi hyvän olon palveluilla, nautiskele Sauna Beach -kylpyläosastolla ja vietä kiireetön aamupäivä Tallinnassa. Tanssijalan vipattaessa laivan viihdetarjonta ja mahtava pesisjengi pitävät tunnelmasta huolen aina aamuyön tunneille saakka!

M/s Silja Europa lähtee pesiskauden päätösristeilylle Helsingin Länsisatamasta lauantaina 10.10. kello 18.30 ja palaa takaisin Helsinkiin 11.10. kello 16.00. Matkaan sisältyy mahdollisuus maissakäyntiin Tallinnassa sunnuntaina kello 8.00-12.10. Muistathan ottaa mukaan virallisen matkustusasiakirjan eli passin tai henkilökortin!

Gaalalippu ja yllätysedut sisältyvät ainoastaan Matkapoikien kautta hankittuihin virallisiin matkapaketteihin (hinnat alkaen 35 € / henkilö).

Siirry Matkapoikien varaussivulle ja varmista heti oma paikkasi sesongin iloisimmalla bilepaatilla!