Valitse sivu

Pesäpallossa oli tarkoitus pitää viisi lajiliittopisteytyspäivää eri puolilla Suomea. Tänä vuonna kaikkien ihmisten terveyden edistäminen ja koronaviruksen leviämisen hillitseminen eivät mahdollista tapahtumien järjestämistä. Pisteytyksen tulee olla valmiina 17.4. mennessä.

– Lajiliittopisteiden määrittäminen kullekin hakijalle tapahtuu tänä vuonna henkilökohtaisten- ja valmentajahaastattelujen sekä muiden tarpeellisten kartoitusten muodossa. Näiden avulla selvitetään urheilijan kilpailullinen ja urheilullinen taso sekä arvioidaan urheilijan motivaatiotekijöitä ja sitoutumista urheiluun, Pesäpalloliiton koulutus- ja valmennusvastaava Juha Antikainen kertoo.

– Haastattelut tapahtuvat puhelimen tai muiden etäyhteyksien välityksellä seuraavien kahden viikon aikana. Kullekin hakijalle ja hänen valmentajalleen soitetaan henkilökohtaisesti Pesäpalloliiton haastattelijan toimesta, Antikainen selventää.

Haastatteluissa käytetään valtakunnallisesti yhteneväistä mallia ja tähän perustuvaa pisteytystä. Pesäpalloliitto lähettää tiedot lajiliittopisteistä oppilaitoksille. Lajiliittopisteiden maksimi on viisi (5) pistettä, minkä lisäksi urheilulukioon hakevien osalta urheilu- ja soveltuvuuspisteet täydentyvät oppilaitospisteillä. Näistä vastaavat oppilaitokset itse.

Lisätietoa: Juha Antikainen | juha.antikainen(ät)varala.fi | 040 535 0337