Valitse sivu

Superpesiskausi avattiin kolmella edellisellä kaudella Espanjan Aurinkorannikolla. Parhaimmillaan viikonlopun kahta ottelua on seurannut paikan päällä Fuengirolassa yli 5000 katsojaa. Päätös perumisesta on valitettava, mutta tässä tilanteessa kaikkien ihmisten terveys on ehdottomasti laitettava etusijalle. Fugepesis-tapahtumassa Pesäpalloliiton kumppaneina ovat olleet Saarikoski Travels ja Imatran Pallo-Veikot.

Matkapaketin ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä omaan matkatoimistoon ja omatoimisesti matkan varanneita lentoyhtiöön ja hotelliin. Asiakkaita pyydetään huomioimaan palvelujen ruuhkautuminen tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa eli palautuspyyntöjen käsittely saattaa viedä aikaa.

Superpesiskausi 2020 käynnistyy kotimaan kamaralla 1. kesäkuuta.

Ticketmasterista lunastetun ottelulipun haltija

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa käyttäneiden lipunostajien ei tarvitse tehdä mitään, vaan rahojen palautus onnistuu automaattisesti.

Muiden maksutapojen osalta pyydetään täyttämään palautuslomake suomeksi tai englanniksi. Tarvittaessa vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin löytyvät Ticketmasterin sivuilta.

Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.