Valitse sivu

ePesis on pilvipalvelu, jossa pelivideoiden avulla voidaan pilkkoa Superpesiksen ottelut pieniin paloihin tai yksittäisen pelaajan suorituksiin. Esimerkiksi vastustajan kärkietenijän käyttämät yleisimmät lyönnit voidaan etukäteen käydä tarkasti lävitse. Lisäksi työkalu tuo markkinoille täysin uutena toiminnallisuutena etenemisajan tarkan mittaamisen.

ePesiksen työntekijät, jotka ovat itsekin pesäpalloilevia nuoria, pilkkovat kaikki Superpesiksen ottelut yksittäisiin lyöntisuorituksiin. Tämä mahdollistaa lyöntien hakemisen vaikkapa lyöjän nimen, tilanteen tai palojen määrän mukaan. Etenemisaikojen tarkka mittaus mahdollistaa joukkueita kehittämään etenijöidensä pelaamista aivan uudella tavalla.

ePesiksen kehittämisestä on vastannut jyväskyläläisen Asoft Oy:n Aku Kettunen, jolla on itsellään vahva pesäpallotausta. Kettunen pelaa ensi kesänä viidettä kauttaan Superpesiksessä ja edustaa Koskenkorvan Urheilijoita. Ohjelman kehittämisessä on ollut mukana myös muita Superpesiksen pelaajia ja pelinjohtajia. Järjestelmä on tehty erityisesti pelinjohtajien tarpeisiin ja tukemaan koko joukkueen valmistautumista tuleviin peleihin.

Järjestelmä on toteutettu SaaS-palveluna eli se on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella. ePesis hyödyntää otteluiden Fanikamera-lähetyksiä. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen kaikki kesän superpesisottelut niin naisten kuin miesten puolelta.

Otteluiden analysointia varten kesäksi on palkattu useita nuoria pesäpalloilijoita. Pelaajien käyttäminen analysoinnissa varmistaa työn laadun ja samalla voidaan tukea nuorten työllistymistä kesäksi.

Lisätietoja: Aku Kettunen
Asoft Oy, toimitusjohtaja
www.epesis.com
aku(ät)epesis.com
 | 050 557 2424

Lähde: Asoft Oy:n tiedote