Maila-Jussit oli vahvin Seinäjoki Areenassa ja voitti alkulohkossa B kaikki ottelunsa. Pelinjohtokaksikko Kirsi KuorikoskiAino-Kaisa Mantere pystyi kierrättämäänkin avainpelaajiaan, jottei rasitus muodostu liian suureksi. Tiukimmille Maila-Jussit joutui heti aamulla Virkiää vastaan ja sai hakea voiton kotiutuskilpailusta. Lukkarin tontilla pelanneet Johanna Karjanlahti ja Maria Sveholm onnistuivat upeasti niin sisällä kuin ulkona. Samoin Saaga-Angelia Raudasoja, Idän ykköspalkittu viime kesän B-tyttöjen arvo-ottelusta, debytoi vakuuttavasti Maila-Jussien paidassa.

Kaikista otteluista vähintään pisteen napsinut Virkiä piti Oulun Lippo Juniorit ja Mailattaret Vaasasta takanaan. Sanni Hirvelä kumautti kolmeen otteluun yhdeksän lyötyä ja Virkiä yhteensä peräti 22. Jatkopaikka ei kuitenkaan vielä ole varma. Jos lopputurnauksen järjestäjä Pesäkarhut Porista ei yllä lohkossaan kahden parhaan joukkoon, heikoin lohkokakkonen putoaa pois jatkosta.

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen alkulohkoykkönen on tässä vaiheessa Kempeleen Kiri, joka voitti kaikki kolme otteluaan pistemenetyksittä.

B-tyttöjen Halli-SM-alkulohkoista lopputurnaukseen (23.2.)

1. Kempeleen Kiri
2. Seinäjoen Maila-Jussit*
3. Joensuun Maila*

Pesäkarhut, Pori*

4. Lapuan Virkiä

*) Varmistanut paikkansa Porin lopputurnauksessa 14.-15.3. Kaikki lohkokakkoset etenevät lopputurnaukseen, jos järjestävän seuran joukkue Pesäkarhut yltää alkulohkossaan kahden parhaan joukkoon.

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen alkulohko C pelataan Raumalla lauantaina 29.2. ja lohko D Imatralla sunnuntaina 1.3.