Ohjelma räätälöidään kohderyhmän ja tilaajan toiveiden mukaan. Itse pelaamisen lisäksi on mahdollisuus käydä läpi esimerkiksi pesisharjoitteita, tekniikkaa, taktiikkaa ja viitepelejä. Osallistujien turvallisuuden ja toiminnan laadun takaamiseksi yhdellä ohjaajalla voi olla kerrallaan maksimissaan 20 ohjattavaa ja kahdella ohjaajalla maksimissaan 40 ohjattavaa. Vakuutusturvastaan osallistujat vastaavat itse.

Pesisauton kustannukset tilaajalle koostuvat minimissään kolmen tunnin tuntiveloituksesta ja 0,46 euron kilometrikorvauksesta lähtöpaikkana Turku. Tuntiveloitus on kouluille 40 € / tunti sisältäen Pesisauton palvelut, yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyn ohjelman, laadukkaat välineet ja ammattitaitoisen ohjaajan tai 65 € / tunti sisältäen saman paketin kahdella ohjaajalla. Tilaaja vastaa kentän tai sisäharjoittelutilan vuokraamisesta.

– Pesisauto tarjoaa helpon tavan pistää pystyyn laadukkaasti järjestetyt pesispelit hyvällä porukalla. Ohjaajat tuntevat pesäpalloa ja osaavat antaa peliin liittyviä vinkkejä vaikkapa oikeaoppisesta sijoittumisesta eri tilanteissa tai lajitekniikoista, Pesisauton toiminnasta vastaava Ilona Näätänen kertoo.

– Pesisauton kotipesä on Turussa ja toiminta-alueita ovat lähinnä Varsinais-Suomi sekä Uusimaa. Muiden alueiden osalta pyydän kiinnostuneita ottamaan yhteyttä, niin katsotaan, mitä voidaan tehdä. Pesisauton toiminta on muutenkin hyvin vapaasti räätälöitävissä kunkin ryhmän tarpeisiin parhaiten sopivaksi, Näätänen huomauttaa.

Pesisauto on tilattavissa huhtikuun puolivälistä lähtien kesään saakka.

Lisätietoa pesisautosta: www.pesis.fi/pesisauto | Pesisauton esite (pdf)

Ilona Näätänen, Pesäpalloliitto | ilona.naatanen(ät)pesis.fi | 040 777 9001