Valitse sivu

Koulutusvelvoitteet on jaettu aloitustasoon sekä suoritettuun 1-tasoon, 2-tasoon ja 3-tasoon (Lajivalmentajatutkinto). Joukkueella on lähtökohtaisesti oltava koulutusvelvoitteen täyttävä pelinjohtaja jokaisessa sarja- ja leiriottelussa. Katso tarkemmat tiedot koulutussivuilta tai kilpailumääräyksistä (pdf) kohdista 13.1 ja 13.2.

Vieläkään ei ole välttämättä liian myöhäistä! 1-tason koulutustilaisuuksia järjestetään pitkin kevättä ja halutessaan jopa koko tason pystyy käymään kahtena viikonloppukoulutuksena Tampereella.

Joukkueen osallistuminen sarjaan tai leirille pyritään kuitenkin kaikissa tilanteissa mahdollistamaan. Jos koulutusvelvoitteen suorittanutta pelinjohtajaa ei ole käytettävissä, pelinjohtajalle voidaan anoa poikkeuslupaa.

Leirijoukkueen pelinjohtajalle ensimmäisen kerran haettava poikkeuslupa on maksuton. Muussa tapauksessa poikkeuslupien hinnat löytyvät koulutussivuilta.

Poikkeuslupaa anotaan verkkolomakkeella Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa 2.6.2020 mennessä ja anomus vahvistetaan maksamalla poikkeuslupamaksu verkkopankissa lomakkeen täyttämisen jälkeen.

Epäselvyydet ratkaisee Pesäpalloliiton koulutusvastaava: Juha Antikainen | juha.antikainen(ät)varala.fi | 040 535 0337