Valitse sivu

Ilmoittautuminen tapahtuu Pesistulospalvelussa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi, mutta sitä ennen on hyvä tutustua ohjeisiin. Ensimmäisessä ilmoittautumisvaiheessa riittävät perustiedot lomakkeelle Pesistulospalvelussa, leirille osallistumisen vahvistaminen ja ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus.

Pesäpalloliiton johtokunta on vahvistanut leiripassien hinnoiksi valtakunnallisella Naperoleirillä 150 €, Tenavaleirillä 197 €, Suurleirillä 220 € ja Nuorisoleirillä 227 €. Jos leirillä on tilaa ja joukkueilmoittautuminen tehdään 1.5. tai tämän jälkeen, jokaisen lunastettavan leiripassin hinta on 10 € suurempi.

Leireille on määritelty maksimijoukkuemäärät sarjoittain. C-ikäisten SM-karsintasarjaan osallistuvien joukkueiden tulee ilmoittautua erikseen Nuorisoleirille ja valita sarjaksi kilpasarja. Muut joukkueet ilmoittautuvat Nuorisoleirin pelisarjaan. Kun SM-karsintasarja on päättynyt, leiriorganisaatio tekee tarvittavat muutokset sarjavalintoihin.

Tietoa pelinjohtajien koulutusvaatimuksista on päivitetty koulutussivuille. Keväälle on yhä jäljellä koulutustilaisuuksia, joiden paikat ja ajat löytyvät Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelusta.

Leiri täynnä – mitä nyt?

Joukkueen yhteyshenkilön tulee todella olla kärppänä valmiina, kun ilmoittautuminen avataan tämän viikon sunnuntaina 1.3. kello 12. Odotettavissa on jälleen hurja ryntäys valtakunnallisille pesäpalloleireille!

Jos kuitenkin käy niin onnettomasti, että paikat täyttyvät ennen kuin joukkue on ehtinyt ilmoittautua leirille, joukkueen tulee ottaa viipymättä yhteys leiritoiminnan vastuuhenkilöön Juha Kuoppalaan, juha.kuoppala(ät)pesis.fi, 040 055 2248. Tämän jälkeen selvitetään, onko asialle vielä jotain tehtävissä.

Valtakunnalliset leirit 2020