Panokset otteluun ladattiin, kun KiPa haki 0-1 (3-3, 3-4) -voiton Imatran Pallo-Veikoista viime viikonloppuna. Hallitseva Suomen mestari JoMa oli puolestaan voittanut omassa avauksessaan Siilinjärven Pesiksen 2-0 (6-0, 4-0) jo tammikuussa.

Sähköä on ilmassa perjantaina, kun paikallisherruuden lisäksi pelataan tärkeistä pisteistä. Ottelun voittaja pitää langat lopputurnauspaikan suhteen omissa käsissään.

Lohko B:n jatkoonmenijä saattaa ratketa Joensuu Areenassa viikonlopun aikana. KiPa kohtaa SiiPen lauantaina kello 18.30 ja JoMa saa vastaansa IPV:n sunnuntaina kello 16. Lohkon päätösottelussa SiiPe ja IPV mittelevät Imatralla lauantaina 29.2. kello 18.

Miesten Halli-SM-lopputurnaus pelataan neljän parhaan joukkueen voimin Kuortaneella 14.-15.3. Toistaiseksi jatkopaikkansa ovat varmistaneet Kouvolan Pallonlyöjät ja Pattijoen Urheilijat Raahesta.

Uudistunut Kirittäret kohtaa sarjanousijat

Naisten Superpesiksessä kaksi edellistä kesäkauden Suomen mestaruutta voittanut Kirittäret Jyväskylästä esittäytyy Hipposhallin kotiyleisölleen lauantaina. Halli-SM-alkulohkossa asettuvat vastaan sarjanousijat Joensuun Maila ja Siilinjärven Pesis.

Vain voittaja jatkaa neljän parhaan joukkoon ja lopputurnaukseen Tampereelle 22.3.

Joukkueiden alustavat kokoonpanot viikonlopun otteluihin on päivitetty. Ruudun Fanikamera seuraa kaikkia Halli-SM-alkulohkojen otteluita suorissa lähetyksissä. Halli-SM-ottelut löytyvät myös Veikkauksen nettisivuilta ja reaaliaikainen seuranta tilastoineen osoitteesta www.pesistulokset.fi.

B-tyttöjen Halli-SM-turnaus jatkuu Seinäjoella

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksessa pelataan toinen alkulohko Seinäjoki Areenassa lauantaina. Seinäjoen Maila-Jussit saa vieraikseen Lapuan Virkiän, Mailattaret Vaasasta ja Oulun Lippo Juniorit. Otteluita pelataan aamuyhdeksästä iltayhdeksään. Seinäjoen alkulohkon ennakkotunnelmiin on mahdollisuus virittäytyä Maila-Jussien nettisivuilla.

B-tyttöjen lopputurnaukseen etenevät lohkovoittajat, järjestävän seuran joukkue (Pesäkarhut Porista) sekä Pesäkarhujen sijoituksesta riippuen lohkokakkoset tai kolme parasta lohkokakkosta. Lopputurnaus pelataan kahdeksan joukkueen voimin Porin Karhuhallissa 14.-15.3.

Tulospalvelu seuraa B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen etenemistä reaaliaikaisesti.