Turnausmaksu on 290 euroa joukkueelta sisältäen kahden vetäjän osallistumisen sekä pelaajaa kohti 50 euroa. Maksuun kuuluvat koulumajoitus (la-su), lauantain lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamupala ja lounas. Joukkueella on mahdollisuus saapua majoitukseen jo perjantaina lisähintaan 16 € / pelaaja (majoitus ja lauantain aamupala). Majoitus- ja ruokailukoulu on Marttilan koulu kaupungin keskustassa.

Otteluaika turnauksessa on tunti ja tasavuorot. Pelipalloista ja tuomareista vastaa turnausorganisaatio.

Perinteinen Atria-turnaus tunnetaan toimivista järjestelyistään ja kenttäolosuhteistaan. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa

Katso tarkemmat tiedot Atria-turnauksen esitteestä (pdf)

Ilmoittautuminen

Jukka Marttala | jukka.marttala(ät)jymyjussit.fi | 044 325 6441

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, johon lähetetään lasku ja infoa turnauksesta. Mainitse samalla mahdollinen tarve lisäyön majoitukselle.

Ilmoittautuminen päättyy 15.3.2020 tai heti, kun paikat on täytetty!