Vallivuorella on vahva palloilutausta useiden palloilulajien ja erityisesti jalkapallon puolelta. Tuleva junioripäällikkö listaa tehtäväänsä liittyviä asiakokonaisuuksia.

– Opettajan ja kasvattajan näkökulman tuominen lajipuolelle, halu saada pesäpallo vahvemmin osaksi lasten ja nuorten vapaa-ajan liikuntaa, matalan tason kynnys pesäpallon harrastamiseen ja pelaamiseen sekä tukea juniorijoukkueiden johdolle.

– Vahva halu on olla mukana viemässä seuraamme seuraavalle tasolle. Tavoitteena on olla alueen paras seura niin urheilullisesti, mutta myös muilla osa-alueilla, Vallivuori sanoo.

Pesäpallojaoston puheenjohtaja Paavo Kallio näkee rekrytoinnin myötä valtavasti mahdollisuuksia seuratoiminnan eteenpäinmenemiselle.

– Hienoa, että onnistuimme saamaan motivoituneen ja erinomaisen koulutustaustan omaavan Antin tähän ensiarvoisen tärkeään tehtävään. Nyt meillä on todellinen mahdollisuus ottaa seuraava askel kohti tavoitetta, jossa pystymme tarjoamaan lapsille ja nuorille ehjän pelaajapolun pesiseskarista aina Superpesikseen asti ja myös vaihtoehtoisen hyvän liikuntaharrastuksen.

Pöytyän Urheilijat on pesäpallon puolelta lasten ja nuorten toiminnan Tähtiseura. Pesäpallotoiminnasta Pöytyällä ja mahdollisuuksista olla mukana löytyy lisätietoa seuran nettisivuilta.