Valitse sivu

Miesten Halli-SM:ssä jatkopaikkansa ovat jo varmistaneet Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät ja Pattijoen Urheilijat Raahesta. Vimpelin Vedolle riittää yksi piste tai tasatulokseen päättyvä jakso Seinäjoen JymyJusseja vastaan viemään joukkueen Kuortaneen lopputurnaukseen 14.-15.3. Jos Vimpeli jää nollille, Kankaanpään Mailalla on mahdollisuus 2-0-voitolla ja juoksuerolla nousta lohkoykköseksi.

Naisten puolella tiensä Tampereen lopputurnaukseen 22.3. ovat varmistaneet Pesäkarhut Porista ja Kirittäret Jyväskylästä, jotka saavat seuraa kahdesta muusta alkulohkovoittajasta. Aviasport Areenalla Imatralla kohtaavat Hyvinkään Tahko, Manse PP Tampereelta ja Pesä Ysit Lappeenrannasta lauantaina. Sallisen sisarukset Emma ja Senni pelaavat liki neljän vuoden jälkeen taas samassa joukkueessa.

Lohko B pelataan Patruuna-Areenalla Lapualla sunnuntaina. Keskinäisen paremmuutensa ratkaisevat Kempeleen Kiri, Lapuan Virkiä ja Seinäjoen Maila-Jussit.

Tulevaa viikonloppua on ennakoitu vilkkaasti myös seurojen mediakanavissa ja jopa podcast-lähetyksinä.

Alkulohkovaiheen jälkeen jatkoon etenevät joukkueet laitetaan paremmuusjärjestykseen. Miesten ja naisten välierissä kohtaavat ottelupareina 1. ja 4. sijoittuneet sekä 2. ja 3. sijoittuneet joukkueet. B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta.

Miesten ja naisten Halli-SM-otteluiden kokoonpanot viikonlopulle on julkaistu. Ottelut löytyvät myös Veikkauksen nettisivuilta ja Ruudun Fanikamera seuraa niitä kaikkia suorissa lähetyksissä. Lisäksi B-tyttöjen Halli-SM-turnausta pelataan Raumalla lauantaina ja Imatralla sunnuntaina.