Valitse sivu

Tyttöjen Superpesikseen osallistuu 25 joukkuetta. Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan viime vuoden mallin mukaisesti ylempään ja alempaan loppusarjaan. Myös alemmasta loppusarjasta on mahdollisuus ponnistaa kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Uuden B-poikaikäluokan muodostavat 19-vuotiaat ja tätä nuoremmat pojat, jotka pelaavat poikien Superpesistä. Uudenmallinen poikien Superpesis on jaettu A- ja B-sarjoihin. Suomen mestaruudesta pelataan A-sarjassa 17 joukkueen voimin.

Ikäluokkamuutos näkyy Itä-Länsi-tapahtumassakin, joka tuo maailman parhaat pesäpalloilijat Poriin 3.-4.7.2020. Arvo-otteluviikonloppuna pelataan kaksi nuorten ottelua, B-tyttöjen ja B-poikien Itä-Lännet, saman päivän aikana perjantaina. Liput Itä-Länteen myy Ticketmaster Suomi.

Nuorten Superpesiksen alkulohkojen otteluohjelmat on julkaistu. Jatko-otteluiden pelipäivät ovat alustavia. Poikien Superpesiksen B-sarjan otteluohjelma julkaistaan tiistaina 28.1.

Nuorten Superpesiksen otteluohjelmat kaudelle 2020

Tyttöjen Superpesis

Poikien Superpesiksen A-sarja

Poikien Superpesiksen B-sarja (julkaistaan ti 28.1.)