KeKi ei jättänyt jossiteltavaa jatkopaikan suhteen. Yhdeksän pisteen lisäksi tilastot kertovat juoksuerosta 23-3 ja kolmostilanteiden paremmuudesta 45-10. Kärkikamppailuksi muodostui heti aamupäivän ottelu, jossa KeKi voitti JoMan 0-2 (0-3, 1-8). Joukkueensa avainpelaajiin lukeutui kärkenä kenttää kiertänyt Ria Ojala.

JoMa saa vielä jännittää jatkopaikkansa kohtaloa. Jos lopputurnauksen järjestävä Pesäkarhut Porista ei sijoitu omassa alkulohkossaan kahden parhaan joukkoon, lohkokakkosten välisen vertailun heikoin putoaa lopputurnauksesta. JoMalla on kuusi pistettä kahdella kolmen pisteen voitolla, jaksoero 4-2 ja juoksuero 13-16. Lukkari Hanna Toivanen jatkoi siitä, mihin edelliskaudella jäi ja pelasi hienosti niin sisällä kuin ulkona.

B-tyttöjen Halli-SM-alkuturnauksilla jatketaan Seinäjoella 22.2., Raumalla 29.2. ja Imatralla 1.3. Ensimmäisten otteluiden kaikki tulokset ja tilastot on päivitetty osoitteeseen pesistulokset.fi.