Valitse sivu

Kumppanuus on hienolla tavalla esillä heti Hippoksen kauden avauksessa, kun Kirittäret saa vieraakseen sarjanousijan Joensuun Mailan perjantaina 15.5. Jyväskylän kaupungin ala- ja yläkoulujen oppilaat kutsutaan maksutta seuraamaan ottelua, joka pelataan poikkeuksellisesti keskellä päivää kello 12.30 alkaen.

– Vastaavia koululaispelejä on järjestetty muutamilla superpesispaikkakunnilla viime vuosina. Ne ovat saaneet hyvän vastaanoton. Uskon, että myös meillä Jyväskylässä saadaan lapset ja nuoret hyvin liikkeelle tähän tapahtumaan, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa Kirittärien tiedotteessa.

– Haluamme yhdessä kaupungin kanssa antaa tällä muotoa mahdollisuuden koululaisille tutustua pesäpalloon lajina. Itse tapahtumassa ja sen tauko-ohjelmissa on paikalla myös muiden lajien tähtiurheilijoita, joita lapset ja nuoret pääsevät tapaamaan, Kaijansinkko jatkaa.

Kahden edellisen kauden mestari Kirittäret kohtaa molemmat sarjanousijat Joensuun Mailan ja Siilinjärven Pesiksen Halli-SM-alkulohkossa sekä kesäkauden avausotteluissaan Siilinjärvellä sunnuntaina 10.5. ja koululaisottelussa Hippoksella perjantaina 15.5.