Valitse sivu

Edellisen kerran Heikkinen on pelannut Ykköspesistä kesällä 2013, jolloin hän pelasi yhden ottelun Sotkamon Jymyssä. Pääsarjassa Heikkinen nähtiin viimeksi kesällä 2012, jolloin hän voitti myös Suomen mestaruuden Jymyn paidassa.

Joulukuussa Heikkinen ilmoitti tekevänsä paluun ja tavoittelevansa paikkaa Superpesiksessä tulevana kesänä.

– Olen nöyrän innoissani mahdollisuudesta tulla mukaan Oulun Lippoon. Aion tuoda mukanani organisaatioon elämäni arvoja – avarakatseisuutta, intohimoa, hulluutta ja periksiantamattomuutta. Nämä arvot tulevat näkymään tekemisessäni niin Lipon taustaorganisaatiossa kuin urheilun puolella, Heikkinen kertoo.

Rooliin kuuluu pelaamisen lisäksi myös töitä Lipon organisaatiossa markkinoinnin ja myynnin saralla.

– Kyllähän Jimi Heikkisen tulo Oulun Lippoon on loistava asia. Yhtään aliarvioimatta Jimi Heikkisen pelaajataitoja ja nykyistä pelikuntoa, niin itse näen asian siten, että Jimi Heikkinen tulee erityisesti tuomaan lisäarvoa Oulun Lipon markkinointiin ja myyntiin sekä seuran kehittämiseen. Me olemme tällä osa-alueella toimineet erittäin ohuilla resursseilla, joten Jimi on tällä osa-alueella selkeä vahvistus. Jimin kokemus ja näytöt pesäpalloseuran myymisestä ovat kovia, toteaa Läpilyönti Oy:n toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki.

– Jimi aloittaa heti Oulun Lipon markkinoinnin ja myynnin sekä samalla liittyy Oulun Lipon harjoitusrinkiin. Jimin mukaantulo harjoitusrinkiin kokeneena pelaajana tuo varmasti lisää virtaa muun joukkueen harjoitteluun. Lisäksi Jimin persoona ja asenne ovat sellaisia asioita, joista kohtuullisen nuoressa joukkueessa on varmasti iloa, Lähteenmäki jatkaa.

Lue lisää:

Jimi Heikkisen pelaajakortti

Sotkamon Jymy ja Oulun Lippo farmisopimukseen