Valitse sivu

Fugepesis-tapahtuma tuo pesäpallon Espanjan Aurinkorannikolle jo neljäntenä vuonna peräkkäin. Tällä kertaa kattaus on erityisen hulppea, kun viime vuosien menestysjoukkueet kohtaavat naisten huippuottelussa Lapua-Pori lauantaina ja miesten pronssiottelun uusinnassa Vimpeli-Kouvola sunnuntaina. Lisätietoa tapahtumasta on saatavissa osoitteesta www.fugepesis.fi.

Kotimaan avausotteluissa miesten hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari Joensuun Maila isännöi Kerubi Stadionillaan Pattijoen Urheilijoita Raahesta 6. toukokuuta ja Seinäjoen JymyJussit saa vastaansa Kouvolan Pallonlyöjät. Päivää myöhemmin Manse PP palauttaa miesten Superpesiksen Tampereelle liki 29 vuoden tauon jälkeen, kun Kaupin pesäpallostadionilla vierailee Koskenkorvan Urheilijat.

Naisten Superpesiksen kotimaan avausottelut pelataan vapun jälkeisenä viikonloppuna. Sarjanousijoista Joensuun Maila kohtaa kotiavauksessaan Pesä Ysit Lappeenrannasta lauantaina 9.5. ja Siilinjärven Pesis saa vieraakseen hallitsevan mestarin Kirittäret Jyväskylästä sunnuntaina 10.5.

Sarjaotteluista pidetään juhannuksen lisäksi taukoa 3.-4.7., kun Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan kautta aikain ensimmäisen kerran Porissa.

Superpesiskauden huipentavat pudotuspelit. Välieräotteluiden alustaviin aikatauluihin on tehty hienoisia muutoksia, eikä kaikkia välieräotteluita pelata eri päivinä. Mestari on selvillä naisten Superpesiksessä viimeistään lauantaina 19.9. ja miesten Superpesiksessä viimeistään lauantaina 26.9.

Aiheesta lisää

Superpesiksen otteluohjelmat ja sarjajärjestelmät 2020

12.12. klo 13.41: Lisätty miesten Superpesiksen kotimaan avaukseen Seinäjoen JymyJussit-Kouvolan Pallonlyöjät -ottelu.