Campilla rehtorin tehtävistä vastaa vuoden pesäpalloilija 1998 Jukka Holttinen ja kokonaisuudesta vuosikymmenten ajan lajin huipulla ansioitunut Matti Mansikka. Valmentajina toimivat nykyiset huippupelaajat Kalle-Tapio Huusko, Senni Sallinen ja Joona Sikiö.

– Ilmoittautuneita on tasan 40, mutta vielä mahtuu hyvin mukaan. Myös F-ikäiset ovat tervetulleita joukkoon. Lukkari, ulkokenttäpelaaja tai vaikkapa jokerilyöjä – Lukkari Camp on meille jokaiselle hyvä valmennusleiri hyväksi pesiksen pelaajaksi kehittymiseen, Mansikka kehuu.

– Mukaan voi lähteä vaikka koko perheen voimin. Tanhuvaaran urheiluopiston monipuolisista palveluista ja liikunnallisista aktiviteeteista on helppo räätälöidä jokaiseen makuun soveltuva kokonaisuus.

Campin ohjelmassa on oikeita syöttötekniikoita, taktiikkaa eri tilanteissa, näpyjen hakua, lyönti- ja heittokoulutusta, liiketaito- ja nopeusharjoitteita, pienpelejä, testejä, tutkamittauksia sekä paljon muuta. Junioripesäpalloilijoille on tarjolla upea kokonaisuus täynnä uralla kehittymistä tukevia tietoja ja taitoja. Vapaa-ajalla on mahdollisuus nauttia oheisohjelmasta, liikunnallisista aktiviteeteista ja Tanhuvaaran urheiluopiston monipuolisista palveluista.

Leirin hinta lauantaista maanantaihin on 170 € / henkilö sisältäen valmennuksen, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla, Sport Span ja kuntosalin käytön sekä tuhdin paketin erikoisharjoitteita myöhemminkin hyödynnettäväksi.

Ilmoittaudu heti mukaan osoitteessa tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/lukkari-camp-2019!

✔️ Erikoistoiveet ja lisäkysymykset: Matti Mansikka | 040 075 6053 | matti.mansikka(ät)mm-coach.fi