Valitse sivu

Talvipäivänseisaus on ohitettu ja valoa kohti edetään. Joulunpyhien jälkeen merkki on vahvasti päällä kohti uutta vuosikymmentä.

Vuoden 2020 alkutahdit lyödään heti tammikuusta lähtien Halli-SM-turnauksissa. Luvassa on tulevien kuukausien aikana useita huippuhetkiä, kuten kauden avaus Fugepesiksen merkeissä, mielenkiintoiset ennakkoasetelmat Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä, Itä-Länsi Porissa 3.-4.7., leirikesä sekä tietysti koko pesiskausi itsessään.

Vuosikymmen huipentui pesäpallossa ennätyksiin, joita rikottiin niin leirijoukkueiden kuin rekisteröityneiden harrastajien määrissä. Suomen kansallispeli jatkaa vahvaa menoaan kohti 100-vuotisjuhlavuottaan 2022.

Nyt on kuitenkin rauhoittumisen ja hiljentymisen aika. Päästetään joulumieli valloilleen ja pidetään yhtenä joukkueena lähimmäisistämme huolta – aivan, kuten pesäpalloyhteisössä on aina ollut tapana.

Iloista joulua ja menestystä tulevalle vuodelle 2020 toivottaen,

Pesäpalloliitto