Valitse sivu

Kyselyn nimi on ”Hajottava hiljaisuus”. Siinä pureudutaan hetkeen, jossa ”pelaaja on epäonnistunut niin, että tulostaululla näkyy, seuraavalla ottelutauolla kukaan ei puhu mitään kopissa, verenpaine nousee ja korvissa suhisee.”

Vastaa ja voita joukkueellesi joukkuevalmennuspäivä! Siirry kyselylomakkeelle tästä linkistä!

Asia on tärkeä. Lisääntynyt tietämys auttaa kitkemään paineiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia ja lieveilmiöitä. Kyselyn eri aihealueiden tuloksia voidaan käyttää niin pelaajien, vanhempien kuin ohjaajien kanssa käytävissä tilaisuuksissa herättämään keskustelua ja ajatuksia: olisiko meillä mahdollisuus tehdä jokin asia paremmin?

Kyselyn tarkoituksena on saada arvokasta tietoa ja selvittää tyttöpesäpalloilijoiden tuntemuksia mahdollisesti koettuihin paineisiin liittyen.

– Vastaamista ei tarvitse pelätä. Jokainen vastaa omien tuntemustensa mukaisesti ja se riittää. Henkilötietoja ei kysytä eli vastaaminen tapahtuu nimettömänä, mutta halutessaan vastaaja voi antaa joukkueensa nimen osallistuakseen kilpailuun, Juha Onnelainen sanoo.

– Pesäpallon koulutusjärjestelmä on liikevoimainen ja eteenpäin kehittyvä. Juha Antikaisen ja Mikko Huotarin johdolla on tehty hyvää työtä. Toivottavasti tämä tutkimus tuo kokonaisuuteen lisäarvoa, Onnelainen jatkaa.

Kyselyyn pyydetään vastauksia 7.1.2020 mennessä.

Lisäkysymykset: Juha Onnelainen | 040 098 2088 | jussi(ät)rekkapaja.fi