Valitse sivu

Toiminta pyörähtää käyntiin pesäpallon infotilaisuudella Hipposhallin auditoriossa maanantaina 18.11. kello 9.00-10.00. Paikan päällä kuullaan tarkat speksit pesäpallon akatemiatoiminnasta. Tilaisuuteen ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

Pesäpalloilijoiden akatemiavuorot Hipposhallissa käynnistyvät koko laajuudessaan viikolla 47. Harjoitusten ajankohdat ovat maanantaisin ja tiistaisin klo 8.30-10.30 (Hipposhalli, kenttä 2) sekä torstaisin klo 10.00-11.30 (Hipposhalli, kentät 1+2). Salivuorojen lisäksi pesäpalloilijoiden harjoitteluun on varattu Hipposhallin lyöntipaikka tiistaisin klo 8.00-10.00.

– Jyväskylän akatemiatoiminnan käynnistymisellä on sekä paikallista että valtakunnallista merkitystä. Jyväskylässä alkaa pelaajapolku tuottaa omia pelaajia, minkä lisäksi kaupungissa asuu runsaasti muualta muuttaneita huipulle tähtääviä pesäpalloilijoita. Tietysti liikuntapääkaupunki Jyväskylä tunnetaan merkittävänä pesäpallokaupunkina lajin historian alusta lähtien ja merkittävänä opiskelukaupunkina. Akatemiatoiminta nivoo nämä molemmat yhteen ja tarjoaa arkea helpottavia mahdollisuuksia pesäpalloilijoille, Perttu Hautala Pesäpalloliitosta iloitsee.

Ilmoittautuminen ja akatemian jäsenyys

Pesäpalloilijoiden Akatemiapaketin hinta on 200 € vuodessa sisältäen olosuhderannekkeen (140 € / vuosi) ja valmennusmaksun (60 € / vuosi) ohjatuista yhteistreeneistä. Olosuhderanneketta ei tarvitse hankkia, jos sen on jo aiemmin lunastanut.

Pesiksen yhteistreeneihin ilmoittaudutaan Jyväskylän Urheiluakatemian Heli Niemiselle osoitteeseen heli.nieminen(ät)kihu.fi. Samaan viestiin tulee liittää tieto laskutusosoitteesta ja -tiedoista. Valmennusmaksu laskutetaan marraskuun aikana.

Olosuhderanneke lunastetaan ja akatemian jäsenyyttä haetaan verkkolomakkeella Jyväskylän Urheiluakatemian sivuilla.

Kaikki lisätiedot pesäpallosta Jyväskylän Urheiluakatemiassa

Perttu Hautala | perttu.hautala(ät)pesis.fi | 040 562 4846