Lukkari Campin kouluttajat ovat alansa huippuosaajia. Rehtorina toimii vuoden pesäpalloilija 1998, kolmen Suomen mestaruuden ja yli 500 superpesisottelun Jukka Holttinen, joka valittiin urallaan neljästi vuoden lukkariksi ja 13 kertaa miesten Itä-Länsi-otteluun. Valmentajina oppia jakavat nykyiset huippulukkarit Kalle-Tapio Huusko, Senni Sallinen ja Joona Sikiö sekä vuosikymmenten ajan Superpesiksessä ansioitunut Matti Mansikka.

Leirin hinta lauantaista maanantaihin on 170 € / henkilö sisältäen valmennuksen, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Osallistujille jaetaan tuhti paketti erikoisharjoitteita vapaaseen käyttöön ja myöhemminkin hyödynnettäväksi.

Lukkari Camp Savonlinnassa 28.-30.12.2019

Tanhuvaaran Urheiluopisto, Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna

✔️ Lisätietoa Lukkari Campista on koottu myös Tanhuvaaran urheiluopiston nettisivuille.
✔️ Ilmoittaudu Lukkari Campille pikimmiten, mutta viimeistään 10. joulukuuta Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa.
✔️ Lisätietoa: Matti Mansikka | 040 075 6053 | matti.mansikka(ät)mm-coach.fi