Talviturnaus pelataan Kotkan urheiluhallissa 6.-9.2.2020. C-juniorit pelaavat torstaina, D-juniorit perjantaina, E-juniorit lauantaina ja F-G-juniorit sunnuntaina. Tarkempi otteluohjelma julkaistaan joulukuun aikana.

– Otteluiden välit ovat viisi minuuttia ja jokaiselle joukkueelle varmistetaan ainakin kaksi ottelua. Nuorisotuomareille tämä on myös hyvä paikka saada kokemusta ja valmistautua kesään. Innokkaat tuomarit voivat olla yhteydessä, jos haluavat lähteä talviturnausta viheltämään, Hovi huomauttaa.

Talviturnaus kiinnostaa erityisesti eteläisen Suomen joukkueita ja tarjoaa mahdollisuuden päästä pelaamaan lähes kesäkauteen verrattavissa olosuhteissa. Järjestäjät ovat saaneetkin runsaasti positiivista palautetta.

– Kieltämättä hyvin on mennyt ja kehuja on tullut niin oman seuran kuin ennen kaikkea muiden seurojen joukkueilta. Tietysti tällainen suosio laittaa myös mietityttämään – pitäisikö turnausta laajentaa neljästä päivästä viiteen päivään ja olisiko se mahdollista tulevina vuosina, Hovi pohtii.

Junioritoiminnassakin suunta on joka tapauksessa selvä. Pesäpallo on yhä vahvemmin ympärivuotinen harrastus ja mahdollisuuksille pelata talvikauden aikana riittää kysyntää.

Lisätietoa Talviturnauksesta: Marko Hovi | marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net | 044 555 1474